Physician assistant bij de urologie

In het Medisch Contact (MC) is een artikel te lezen over het werk van Anouk van der Aa, Physician Assistant Urologie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch. Anouk werd een hele dag gevolgd door een journalist van het MC.

Het is acht uur ’s ochtends en physician assistant (PA) Anouk van der Aa loopt al rond in witte jas. Ze is werkzaam op de polikliniek urologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in ’s Hertogenbosch. Kort na achten wordt de voormalig verpleegkundige al verwacht in de kelder van het Groot Ziekengasthuis, een van de locaties van het JBZ. Daar staan poliklinische ingrepen voor haar gepland. Vanochtend staan er…… lees verder op de website van Medisch Contact.

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?