INVEST 2015

Waarschijnlijk staat het al in je agenda genoteerd: INVEST 2015. Dit jaar wordt het gehouden op 12 en 13 november in de Nieuwe Buitensociƫteit te Zwolle.

Achter de schermen wordt al weer hard gewerkt om een gevarieerd en interessant programma samen te stellen. Dit jaar hebben diverse vakgroepen onderwerpen aangedragen, waarmee wij hopen dat het programma nog beter aansluit bij je interesses.

Vanaf 7 mei kun je je inschrijven: in de nieuwsbrief van mei zal een link worden toegevoegd voor directe aanmelding. Zoals inmiddels gebruikelijk kun je een abstract indienen. Wij willen je van harte uitnodigen om dit te doen. De abstracts kunnen tot 1 juni a.s. worden ingediend, waarna een selectie plaats zal vinden voor de postersessie dan wel een presentatie.

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?