Beroepsprofiel PA vastgesteld

In oktober jl. is het nieuwe beroepsprofiel van Physician Assistants door het bestuur vastgesteld. Deze versie bevat in vergelijking met het profiel uit 2007 enkele aanpassingen naar aanleiding van de wet Taakherschikking 2012, een aantal samenhangende wijzigingen in bestaande wetgeving rondom medische handelingen. Het profiel is geschreven op basis van 10 jaar praktijkervaring van PA’s en de artsen met wie zij samenwerken. Het is dus een afspiegeling van de feitelijke beroepsuitoefening, zoals die zich in de medische praktijk aftekent. Daarbij is ook gebruik gemaakt van het Opleidingsprofiel Master Physician Assistant dat mede richting heeft gegeven aan die beroepsuitoefening. Een derde bron vormt het CBOraamwerk voor beroepsprofielen.

Lees hier het nieuwe beroepsprofiel: www.napa.nl/beroepsprofiel

Wilt u een boekje ontvangen, stuurt u dan een e-mail aan secretariaat@napa.nl

2 Reacties

  1. Napa

    Helaas is er een vertraging opgetreden in het verwerken van de digitale informatie. Vanaf nu staat het nieuwe beroepsprofiel online.

  2. Lily Hoek

    Ik heb heel enthousiast het document www.napa.nl/beroepsprofiel naar onze leidinggevenden gestuurd. Echter op dit document staat de datum uit 2012. Daar kreeg ik onmiddellijk commentaar op.
    Tijdens Invest ontving ik het boekje met Beroepsprofiel fysiek met wel een correcte datum.

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?