Holland House borrel AAPA New Orleans, meld u nu aan!

De jaarlijkse AAPA conferentie in New Orleans staat voor de deur. Dit jaar van 19 tot 23 mei. Traditioneel gaan hier veel Nederlandse PA’s en PAio’s naar toe. Ook dit jaar ontvangen NAPA leden korting op het tarief. Heeft u hier al gebruik van gemaakt?

Als u zich al aangemeld heeft, dan zien wij u graag bij de traditionele Holland-House borrel voor de Nederlandse deelnemers en genodigden. Dit jaar organiseren Chantal Boot en Quinten van den Driesschen de borrel namens de NAPA. Laat uw naam en mobiele nummer bij ons secretariaat achter, zodat wij u in New Orleans kunnen bereiken om de exacte locatie door te geven. Mail ons via secretariaat@napa.nl

Alsnog opgeven?

Meer informatie over het programma tijdens de AAPA vindt u op https://www.aapa.org/conference/

De NAPA-leden kunnen zichzelf als ‘fellow’ laten registreren. Hiermee krijgen ze dezelfde status en deelnamekosten als AAPA-leden. Wilt u gebruik maken van de kortingsactie, stuur dan een mail aan het Napa-bureau via secretariaat@napa.nl. Dan krijgt u hier meer informatie over.

2 Reacties

  1. Milena Babovic - Dosljak

    Nog niet, opgeven kan via secretariaat@napa.nl dan ontvangt u tzt meer informatie

  2. Margot

    Beste,

    Is de datum van de NAPA borrel al bekend?
    Groet Margot Bos

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?