Bent u ingedeeld in functiewaarderingsgroep 65 binnen cao ziekenhuizen? Stuur dan uw functie-omschrijving in

Een commissie van FWG (advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg) is bezig met de herziening van het functieprofiel voor de PA binnen de cao ziekenhuizen. Zij hebben een vooronderzoek gedaan onder 26 PA’s waaruit bleek dat 3 PA’s in schaal 55 zaten en de overige 23 in schaal 60. De NAPA deed zelf onderzoek onder de leden die werkzaam zijn binnen de cao ziekenhuizen. De resultaten van dit onderzoek vindt u hier.

Wij hebben deze resultaten onder de aandacht van de commissie FWG gebracht met het verzoek om op basis van deze gegevens met de functieomschrijving aan de slag te gaan. In dit kader zijn we op zoek naar functieomschrijvingen die in functiewaarderingsgroep 65 zijn ingedeeld. Werkt u binnen cao ziekenhuizen en is uw functie in functiewaarderingsgroep 65 ingedeeld, wilt u uw functieomschrijving dan opsturen naar cie-beroepsbelangen@napa.nl

Wij zullen de functieomschrijvingen anoniem gebruiken in onze gesprekken met FWG. Voor meer informatie over FWG, zie hier.

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?