PA Timo de Raad vlogt met minister Bruno Bruins

Op maandag 4 februari jl. was minister van medische zorg Bruno Bruins op werkbezoek in het UMC Utrecht op kinderIC. 

Timo de Raad, PA op de kinderIC, schrijft op LinkedIn naar aanleiding van het werkbezoek “We hebben gesproken over taakherschikking in de zorg en dit letterlijk laten zien rondom een patiënt. Wij zorgen dag en nacht voor de meest kwetsbare kinderen van Nederland. Dit doen wij samen, samenwerkend met elkaar voor onze patiënten. De campagne zegt #ikzorg, maar zorg is bij uitstek een teamsport!  Hij pleit daarom ook voor de afkorting #wijzorgen: “Het samenwerken maakt ons werk zo mooi, leuk en uitdagend.” 

Bekijk de vlog 

 

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?