Mooi startpunt voor verdere samenwerking in de spoedeisende geneeskunde

Op 4 februari jl. is het consensusdocument Taakherschikking in de Spoedeisende Geneeskunde ondertekend. David Baden (NVSHA), Irma de Hoop (V&VNVS) en Rianne Rijsdijk (NAPA) ondertekenden onder toeziend oog van een afvaardiging van de werkgroep het document.

De gezamenlijke ondertekening is een mooi startpunt voor verdere samenwerking.  We gaan binnen de NVSHA op korte termijn een commissie oprichten waarin SEH-artsen, PA’s en VS-en samen protocollen, richtlijnen en EPA’s gaan ontwikkelen”, zegt David Baden.

NVSHA, V&VNVS en NAPA bedanken de werkgroepleden David Baden, Bianca van den Berg, Bart Huybrechts, Ilse de Vries, Mariska Zwartsenburg, Anita Moes, Caroline Smits, Christian Heringhaus, voor de fijne samenwerking en het tot stand te brengen van het consensusdocument.

Download hier het consensusdocument

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?