Nomineer uw collega voor PA van het jaar

Voor de 4de keer dit jaar organiseert NAPA de verkiezing “PA van het jaar”. Wie neemt het stokje over van Alex van der Lecq, PA van het jaar 2019? Voordragen kan nu!

Kent u een collega die laat zien hoe je je als PA kunt profileren? Of kent u een PA die een bijzondere prestatie geleverd heeft? Geef het door en leg kort uit waarom u dat vindt. Wellicht wordt uw collega in november wel verkozen tot PA van het jaar en mag hij/zij tijdens Invest de titel in ontvangst nemen.

U kunt uw collega tot 15 september hiervoor nomineren door een e-mail te sturen aan secretariaat@napa.nl. Graag onder vermelding van PA van het jaar 2020 en een korte motivatie waarom u de PA voordraagt.

 

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?