NAPA bijeenkomst over ambulancezorg

Op 9 september was de eerste bijeenkomst van de NAPA vakgroep ambulancezorg. Na aftrap door vakgroep voorzitter David Harten kwamen een aantal bevlogen sprekers aan bod.
Onder andere een presentatie door Ruud Verhalle (VS acute zorg) en Xavier Moors (arts) over de pilot zorgmaster in de ambulancezorg bij Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord.
Anneke Van Vught en Remco Ebben vertelden over de resultaten van het onderzoek naar de inzet van PA en VS in anderhalvelijnszorg en de noodzaak van het evalueren van nieuwe zorgconcepten, waaronder de PA en VS binnen de ambulancezorg. Naast de vele PA’s en VS-en in Domus Medica, waren er ook deelnemers via online verbinding.
Deze dag wordt gezien als een startpunt van PA’s en VS-en om samen na te denken en op te trekken bij verdere taakherschikking binnen de ambulancezorg.

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?