Laatste update PA Invest 2020

NAPA Invest is gestart. Helaas ondervonden we wat technische problemen met het congressysteem. Onze excuses voor het ongemak. De laatste informatie over het inloggen en accreditatie staat op https://pa-invest.nl/ Hier staan directe linkjes om alsnog de sessies te kunnen volgen.

De technische problemen hebben verder geen invloed op de toekenning van accreditatiepunten, de organisatie ziet middels deze linkjes dat een deelnemer gekeken heeft.

4 Reacties

 1. Roelof Reitsma

  Helaas loopt sessie 8/hardwerken vast op 31.13 minuten. Dit heb ik tot 2x toe gehad.
  Kunt u hier een oplossing voor bieden?

 2. Ellen Adrichem

  Sessie 8 Hard werken is hard herstellen loopt vast bij 31 minuten

 3. Oscar Francissen

  Ik ondervind het zelfde probleem. Tot 2 x toe na een half uur kijken naar de demand sessie ecg kinderen eruit gegooid. Erg vervelend inderdaad omdat ik graag de sessie had afgekeken, maar ook in verband met de hoog nodige accreditatie punten dit jaar. We worden al niet overladen met congressen door de pandemie en daarnaast is mijn congres budget en het tegemoet komen in tijd beperkt.
  Oscar

 4. Anique van Walsum

  Dag,

  Ook bij de in demand sessies ondervind ik technische problemen. De video van ‘hard werken is hard herstellen’ stopt steeds halverwege en begint dan weer opnieuw. Hij stopt rond de 31 minuten, praatje zelf duurt 48 minuten.
  Heb er een melding van gemaakt bij de congres organisator maar wil t toch ook even bij jullie melden. Zeker vanwege de accreditatie toekenning die nu met deze technische problemen niet echt accuraat zal zijn.

  Vr groet,

  Anique van Walsum

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?