NAPA erepenning uitgereikt aan Corrie Siegers

Gisteren heeft Corrie Siegers uit handen van Bart Ruiterkamp (NAPA bestuur) de NAPA erepenning ontvangen. Een onderscheiding voor haar jarenlange rol en vele werkzaamheden binnen de vereniging.

Bart Ruiterkamp: “Corrie is al sinds 2007 actief in de vereniging en heeft zich vanaf het begin enorm ingezet om de vereniging neer te zetten en de physician assistants in Nederland goed te positioneren. Naast haar werk als PA in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en haar gezinsleven heeft ze bergen werk voor NAPA verzet: Corrie is o.a. lid geweest van het NAPA bestuur, de werkgroep PR en de ledenraad. Ook is ze betrokken geweest bij het ontwikkelen van richtlijnen, de eerste NAPA folder en het opzetten van het jaarcongres Invest en NAPA magazine. Echt bewonderingswaardig! Ze verdient met verve het predicaat primus inter pares!.”

De onderscheiding is als verrassing aan Corrie tijdens haar werk in het Jeroen Bosch Ziekenhuis uitgereikt. Benieuwd naar haar reactie? Bekijk hier de video en beleef de uitreiking mee!

1 Reactie

  1. dorian

    Gefeliciteerd Corrie, wat ben je toch een duizendpoot !

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?