Handreiking Samenwerking en Taakherschikking in de Klinische Geriatrie/Interne Ouderengeneeskunde

In januari werd de Handreiking ‘Samenwerking en Taakherschikking in de Klinische Geriatrie/Interne Ouderengeneeskunde’ vastgesteld. Afgelopen maand werd een online toast uitgebracht op de totstandkoming van het document en de inzet van alle betrokken werkgroepleden.

Bert Speijer: “Bij de toast werd het proces van de totstandkoming van de handreiking omschreven als een ‘bumpy road’ met een mooi eindresultaat. Een weg waarbij de werkgroepleden samen met het kennisinstituut FMS er in geslaagd zijn om verschillende inzichten en definities nader tot elkaar te brengen. Er ligt nu een mooie handreiking als vertrekpunt om tot verdere taakherschikking en samenwerking  in de klinische geriatrie/interne ouderengeneeskunde te komen.”

NAPA bestuur bedankt het kennisinstituut FMS, NVKG, V&VN VS, de vakgroep ouderengeneeskunde en de werkgroepleden voor de samenwerking en totstandkoming van het consensusdocument. Speciale dank gaat uit naar Conny Noordzij, die namens NAPA de honneurs waarnam.

Klik hier voor de Handreiking Samenwerking en Taakherschikking in de Klinische Geriatrie/Interne Ouderengeneeskunde.

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?