Cindy Mennen PA van het jaar 2021

Tijdens Invest is de winnaar van de ‘PA van het jaar’ verkiezing bekend gemaakt. Dit jaar heeft Cindy Mennen, PA neurologie werkzaam in VieCuri de verkiezing gewonnen.

Cindy is genomineerd door haar collega Sem Theuniszen, omdat Cindy al 20 jaar bij VieCuri werkt en grote zorg draagt voor de afdeling, patiënten en haar collega’s. Cindy is binnen VieCuri nauw betrokken bij taakherschikking neurologie, de implementatie van Hix 2.0 en organiseert regionale symposia. Lees hier voor de volledige nominatie.

Cindy over het winnen van de verkiezing: “Ik had het absoluut niet gedacht met al die kandidaten die ook genomineerd zijn. Zij hebben ook echt al hun sporen verdiend. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het echt fantastisch vind!”

Tijdens de uitreiking zijn ook de andere kandidaten, Margriet Kwint, Henry Wessels, Kees van Wijk en Jischmaël van der Horst door Bert Speijer in het zonnetje gezet. Bekijk hier de video van de bekendmaking van de ‘Pa van het jaar’ verkiezing 2021.

Uw reactie

Velden voorzien van een * zijn verplicht

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?