Aafke Verhoeven komt de redactieraad versterken

Afbeelding voor Aafke Verhoeven komt de redactieraad versterken

Naar aanleiding van de oproep in de laatste nieuwsbrief heeft Aafke Verhoeven interesse getoond om de redactieraad van de NAPA Magazine te komen versterken. Ze gaat voor het volgend nummer al aan de slag met een interview. Maak alvast kennis met haar.

‘Beste collega PA’s,
Als nieuw lid van de redactieraad stel ik mij graag kort aan jullie voor. Mijn naam is Aafke Verhoeven, 33 jaar. Ik ben Physician Assistant in opleiding op de afdeling anesthesiologie in het Radboudumc Nijmegen. Over een maand hoop ik mijn opleiding af te ronden en mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Nadien wil ik mij graag verder ontwikkelen en begin vol enthousiasme binnen de redactie van NAPA Magazine. In mijn werk staat persoonsgerichte zorg bovenaan. Mijn interesse is breed: van kind tot oudere, iedere patiëntcategorie heeft iets wat mij boeit. Deze interesse hoop ik over te kunnen brengen door middel van inspirerende artikelen. Een ‘kijkje in de keuken’ van andere PA’s geeft een beeld van de ontwikkelingen in ons mooie vak. We hebben als beroepsgroep al veel bereikt en hebben de potentie om verder te groeien. Schrijven is voor mij een manier om kennis te bevorderen, ‘up to date’ te blijven en te verbinden tussen alle verschillende PA specialismen. Ik kijk ernaar uit om jullie verhalen, ervaringen, casuïstiek en ontwikkelingen te mogen verwoorden! ‘

NAPA is erg blij met de uitbreiding van de redactieraad en wenst Aafke veel succes toe!

De redactieraad van NAPA Magazine bestaat op dit moment uit:

  • Petra van Houten, PA
  • Milou van Ingen PA
  • Aafke Verhoeven, PA io
  • Robert Crommentuyn, adjunct hoofdredacteur Medisch Contact
  • Milena Babovic, hoofdredactie

Heeft u een bijzondere situatie meegemaakt in uw dagelijkse praktijk en lijkt het u interessant voor rubriek ‘Praktijkperikel’, ‘Column’ of ‘Casus in beeld’? Schrijf uw verhaal op en stuur het naar redactie@napa.nl  Neem ook contact met ons op als u een ander interessant verhaal met uw collega’s wilt delen.

Alle uitgaven van NAPA Magazine (voorheen MPA) staan online https://www.napa.nl/magazine

Aafke Verhoeven

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer