Interactief webinar arbeidsrecht: do’s en don’ts bij nieuwe baan en dreigend arbeidsconflict

 • Startdatum

 • Einddatum

 • Locatie

  Online

 • Onderwerp

  Interactief webinar arbeidsrecht: do’s en don’ts bij nieuwe baan en dreigend arbeidsconflict

 • Accreditatie status

  accreditatie niet aangevraagd

 • PE punten

Overige informatie

Waar moet u op letten bij het aangaan van een nieuwe baan? En wat als u onverhoopt in een conflict dreigt te komen met uw werkgever? Speciaal voor leden in dienstverband organiseert vakbond FBZ samen met onze vereniging een interactief gratis webinar over arbeidsrecht. Als lid in dienstverband kunt u rechtstreeks voor al arbeidsrechtelijke vragen of issues terecht bij FBZ Rechtshulp.

Het webinar is op donderdagavond 26 november 2020 van 20.00 -21.00 uur (met digitale ‘inloop’ vanaf 19.50 uur).

Do’s en don’ts bij een nieuwe baan 
Waarover kunt u onderhandelen bij het arbeidsvoorwaardengesprek? Hoe pakt u dat aan en waar moet u op letten voordat u uw arbeidsovereenkomst tekent? Aan de hand van voorbeelden krijgt u waardevolle tips voor een goede start in een nieuwe baan.

Eerste hulp bij een arbeidsconflict
Onverwachts een slecht beoordelingsgesprek gehad en wil de werkgever ineens een verbetertraject afspreken? Of wil de werkgever dat u sneller re-integreert dan u en uw arts verstandig vinden? Dit zijn nog maar twee voorbeelden van situaties waarbij u goed moet weten wat uw rechten en plichten zijn. We behandelen praktijkcases die duidelijk maken waar u zoal op moeten letten zodat u grip krijgt op de situatie.

Andere vragen of issues?
Dit webinar gaat alleen over bovengenoemde onderwerpen. Voor andere arbeidsrechtelijke vragen of hulp kunt u direct terecht bij FBZ Rechtshulp. Of het nu gaat om de check van uw arbeidsovereenkomst, een vraag over hoe het zit met verlof, advies over een functiewaarderingskwestie of bijstand bij dreigend ontslag. De juridische experts kennen uw arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander en kunnen snel aan de slag. U heeft recht op 10 uur gratis dienstverlening per kalenderjaar. Vragen? Stel ze via: rechtshulp@fbz.nl. U krijgt snel antwoord. Dringend probleem? Neem direct contact op met 088 – 1344 111.

Over de deelnemers
Aan het webinar kunnen uitsluitend leden deelnemen van verenigingen die de inviduele arbeidsrechtelijke service van FBZ Rechtshulp collectief aan hun leden aanbieden:

BMTZ – Vereniging voor Biomedisch Technologen in de zorg
EN – Ergotherapie Nederland
KNMT – Koninklijke Nederlandse Vereniging tot Bevordering der Tandheelkunde
NAPA – Nederlandse Associatie Physician Assistants
NVD – Nederlandse Vereniging van Diëtisten
NVL – Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen
NVO – Nederlandse vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen
VKGL – Vereniging Klinisch Genetische Laboratoriumdiagnostiek
VvOCM – Vereniging van Oefentherapeuten

Meld u hier aan

U ontvangt uiterlijk één dag van tevoren een zoom-link in uw mailbox. Het webinar is te volgen via computer, tablet of mobiele telefoon. Camera en microfoon zijn niet nodig. Via de chatfunctie kunt u tijdens het webinar anoniem vragen stellen of reageren op polls.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?