Anne Cnossen nieuwe bureaumedewerker

Afbeelding voor Anne Cnossen nieuwe bureaumedewerker
Sinds januari 2024 werkt Anne Cnossen als allround bureaumedewerker bij NAPA.

In deze functie is Anne het eerste aanspreekpunt voor leden en zal zij mails en vragen beantwoorden. Samen met de collega’s op het bureau gaat zij bijeenkomsten mee organiseren. Anne wordt betrokken bij het beoordelen van accreditatie-activiteiten en zal de herziening van richtlijnen coördineren. Ook zal zij het bestuur en de ledenraad ondersteunen.

Van oorsprong is Anne fysiotherapeut en in 2017 behaalde zij haar diploma als physician assistant. Ze heeft in diverse huisartsenpraktijken gewerkt. Anne: ‘De functie van PA is een van de meest dynamische en uitdagende beroepen die ik ken. Ondanks dat ik het een wereldbaan vind, heb ik besloten om mij op een andere manier voor het beroep in te zetten. Ik hoop in mijn nieuwe baan bij NAPA mijn kwaliteiten en ervaring met het werken als PA mee te kunnen nemen.’

Anne is bereikbaar via bureaumedewerker@napa.nl.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer