App kwaliteitsregister beschikbaar

Afbeelding voor App kwaliteitsregister beschikbaar

Sinds kort wordt de PE-online app voor uw smartphone en tablet aangeboden. De app zorgt ervoor dat u altijd en overal op uw smartphone of tablet uw portfolio kunt raadplegen. En op dit moment is de app beschikbaar voor een beperkt aantal klanten waaronder de NAPA. U kunt als lid van de NAPA deze app downloaden en koppelen aan uw smartphone en/of tablet. Hieronder volgt uitleg hoe u dat kunt doen.

PE-online systeem wordt als kwaliteitsregister op dit moment bijna door alle artsen, physician assistants en andere professionals in de gezondheidszorg gebruikt. De belangrijkste en meest gebruikte functies van PE-online systeem zijn het onderhouden van je portfolio in het kwaliteitsregister en zoeken naar en je inschrijven voor scholingen, congressen en symposia in GAIA-agenda.

Wat houdt de app in?

De app is zo gemaakt dat heel PE-online/GAIA op een mobiele apparaat zoals een smartphone of tablet werkt. U kunt dus uw gevolgde en opgevoerde scholingen in uw persoonlijk dossier opvragen en bekijken.

De primaire functies van PE-online/GAIA werken gewoon goed, maar er bestaat de mogelijkheid dat bepaalde pagina’s nog niet optimaal functioneren en dus nog geüpgraded moeten worden.

Daarnaast zijn specifieke beheerfuncties die er wel zijn op je PC-versie van PE-online/GAIA maar (nog) niet in de app zijn doorontwikkeld.

De app is geen aparte tool met aparte functionaliteiten.

Hoe koppel ik de app?

Onderstaande uitleg vindt u ook terug onder de helpknop in de app zelf.

De meest gangbare manier van installeren van de app is:

  1. Download de app (zoek opPE-online) van Google store of App store en installeer het op uw smartphone/tablet (Let op: Apple toestellen moeten tenminste IOS versie 10.0 bevatten)
  2. Log in op NAPA.nl/PE-online via uw PC
  3. Ga naar ‘Mijn gegevens
  4.  Onderaan ziet u een lijst met apparaten, klik op ‘Toevoegen’
  5. Klik nu op de app op uw smartphone/tablet en ‘scan’ de QR-code van uw PC

Uw smartphone/tablet is nu gekoppeld aan de PE-online systeem.

Problemen met de app

Heeft u iets te melden over het functioneren van de app, stuur dan een bericht naar Wouter Lasut te bereiken op het e-mailadres:  wlasut@napa.nl

Wij wensen u veel succes bij het uitproberen van de PE-online app.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer