Coming soon: zoekplatform voor geaccrediteerde nascholing voor PA’s!

Afbeelding voor Coming soon: zoekplatform voor geaccrediteerde nascholing voor PA’s!

NAPA is een partnerschap aangegaan met het onafhankelijke zoekplatform voor nascholing: MedischeScholing.nl. NAPA beoogt met dit partnerschap de PA een uniek eigen zoekplatform te bieden voor het gericht zoeken naar geaccrediteerde nascholing. Na lancering van het platform, naar verwachting begin december, kunnen PA’s straks op basis van gerichte zoekfilters (o.a. onderwerp, afstand, medische competenties, aantal punten, reviews, prijs) passende nascholing zoeken in o.a. de NAPA cursusagenda en die van diverse wetenschappelijke verenigingen. Met het zoekplatform wil NAPA een handige tool bieden aan PA’s om zo hun nascholingsprogramma beter af te kunnen stemmen op de individuele leerbehoefte en gerichter te kunnen werken aan medische competenties.

In dit bericht leest u wat MedischeScholing.nl is en op welke wijze u nu al vast een gratis account kunt aanmaken. 

Wat is MedischeScholing.nl?

MedischeScholing.nl is drie jaar geleden door Richard Supheert (arts) en Kasper Maltha (huisarts) opgericht voor huisartsen om voor hen het vinden en vergelijken van alle geaccrediteerde nascholing makkelijker te maken. Dit heeft geresulteerd in een zoekplatform voor nascholing dat vrijwel door alle huisartsen in Nederland wordt gebruikt en waar de huisarts door middel van diverse zoekfilters gericht kan zoeken op nascholing passend bij zijn/haar eigen leerbehoefte.

Op basis van positieve ervaringen wordt er door MedischeScholing.nl in samenwerking met NAPA ook een platform ingericht speciaal voor PA’s. MedischeScholing.nl verzamelt hiervoor alle geaccrediteerde nascholing en houdt het aanbod actueel zodat je als zorgprofessional niet langer meerdere sites/magazines hoeft na te zoeken maar alles op één plek kunt vinden. Het idee is dat de PA straks vanuit één onafhankelijk platform nascholing kan zoeken en zich direct kan inschrijven voor de scholing op de inschrijfpagina van de betreffende nascholingsaanbieder.

MedischeScholing.nl verzorgt ook audiovisuele techniek voor veel nascholingen, zoals bijvoorbeeld de NAPA webinar over taakherschikking bij lijkschouw (juni 2020) en de welbekende landelijke COVID-webinars. Dit soort geaccrediteerde nascholingen zijn voortaan direct vanuit het platform te streamen: een soort ‘Netflix’ voor zorgprofessionals.

Maak nu een gratis account aan op MedischeScholing.nl

De lancering van het platform zal naar verwachting begin december plaatsvinden. Zodra het nieuwe zoekplatform voor PA’s live is, zullen we u actief hierover informeren. Als PA kunt u nu al een gratis account aanmaken op MedischeScholing.nl. Met een account krijgt u direct bericht wanneer het platform live gaat.

Klik hier om direct een gratis account aan te maken.

Tip: Vergeet niet om uw account te activeren en uw accountgegevens aan te vullen.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer