Dit was de PA Week 2022

Afbeelding voor Dit was de PA Week 2022

Het zit er weer op: de PA Week, waarmee we het beroep van de PA voor het voetlicht brengen. We ontvingen veel leuke foto’s van ‘taartmomenten’, die op LinkedIn en Instagram volop werden gedeeld. Bekijk hier de fotocollages.

Milena Babovic ging op uitnodiging van de commissie PA/VS op bezoek bij Noord West Ziekenhuis groep in Alkmaar. Ook werd tijdens de PA Week de Wetenschapsaward uitgereikt. Niels Jongejan, lid van de commissie Opleiding & Wetenschap, en Milena Babovic, NAPA directeur, verrasten Bas Leeuwenburg op zijn werk in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg en reikten hem de Wetenschapsaward uit.

Mooi om te zien hoe velen met veel plezier en enthousiasme hun eigen beroep bij collega’s onder de aandacht hebben gebracht.

Dat gaat natuurlijk ook na de PA Week onverminderd door! Het hele jaar door zetten wij ons in voor de profilering en positionering van het beroep en de beroepsgroep. 

Voor PA’s zijn verschillende PR-materialen beschikbaar om het hele jaar door te gebruiken. We zetten ze hier op een rijtje:

De folders kun je downloaden of opvragen bij NAPA.  

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer