E-learning voor PA’s over kwalitatief onderzoek

Afbeelding voor E-learning voor PA’s over kwalitatief onderzoek

Wil jij jouw basiskennis over kwalitatief onderzoek opfrissen? Dat kan via de online cursus ‘Kwalitatief Onderzoek. Deel I’. Geaccrediteerd door de NAPA met 2 punten.

Een deel van de Physician Assistants doet regelmatig wetenschappelijk onderzoek, maar er zijn ook PA’s die geen onderzoek meer doen na het afronden van de MPA. Het is voor iedere PA wel belangrijk om wetenschappelijk onderzoek kritisch te kunnen beoordelen en wetenschappelijk onderzoek te kunnen uitvoeren.

Wat leer je?

Na het volgen van deze online cursus ‘Kwalitatief Onderzoek. Deel I’ heb je je kennis over basisbegrippen binnen kwalitatief onderzoek opgefrist. Je leert onderzoeksvragen herkennen die zich lenen voor kwalitatief onderzoek en je vergroot kennis over het opzetten van kwalitatief onderzoek. De cursus gaat in op de achtergrond van kwalitatief onderzoek, onderzoeksmethode en dataverzamelingsmethode. Deze cursus gaat niet in op populatie en steekproef, objectiveringsstrategieën en data-analyse. Deze onderwerpen komen aan bod in de nascholing Kwalitatief onderzoek. Deel II.

Accreditatie

De cursus bestaat uit 8 lessen met video’s, opdrachten, een test en een toets. Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving om de cursus af te ronden. De cursus is geaccrediteerd met 2 punten en duurt in totaal ongeveer twee uur. In de cursus wordt verwezen naar aanvullend lesmateriaal en verdieping.

Docent

De cursus is ontwikkeld door dr. Jolien van der Geugten. Zij was jarenlang docent en onderwijsontwikkelaar bij de masters Physician Assistant en Advanced Nursing Practice van Hogeschool Inholland. Zij is nog steeds betrokken bij de MPA en MANP als externe beoordelaar.

Investering

Kosten per deelnemer zijn 79 euro (incl. BTW). NAPA-leden krijgen 7 euro korting p.p. (code: NAPA22) en de eerste vijf aanmeldingen krijgen 50% korting (code: NAPA50%), dus wees er snel bij!

Wil je liever je algemene kennis over wetenschappelijk onderzoek opfrissen? Dat kan met de online cursus voor PA ‘Wetenschappelijk onderzoek: Hoe zit het ook alweer?’. Deze cursus kun je ook in eigen tempo online volgen, en is geaccrediteerd met 3 punten.

Meer informatie en aanmelden? https://scholing.wysonderzoek.nl

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer