E-learning voor Physician Assistants: wetenschappelijk onderzoek, hoe zit het ook alweer?

Afbeelding voor E-learning voor Physician Assistants: wetenschappelijk onderzoek, hoe zit het ook alweer?

Wil jij jouw basiskennis over wetenschappelijk onderzoek opfrissen? Volg dan in je eigen tempo de online cursus ‘Wetenschappelijk onderzoek: hoe zit het ook alweer?’ De cursus is in samenwerking met de NAPA commissie Opleiding & Wetenschap ontwikkeld en door NAPA geaccrediteerd met drie punten.

Aanleiding

Een deel van de Physician Assistants doet regelmatig wetenschappelijk onderzoek, maar er zijn ook PA’s die geen onderzoek meer doen na het afronden van de MPA. Het is voor iedere PA wel belangrijk om wetenschappelijk onderzoek kritisch te kunnen beoordelen en wetenschappelijk onderzoek te kunnen uitvoeren.

Na het volgen van deze online cursus heb je de basiskennis van wetenschappelijk onderzoek weer opgefrist. Je leert over de basisbegrippen en het beoordelen en opzetten van wetenschappelijk onderzoek.

Twee PA’s die de cursus hebben getest zeggen:

“Het is een zeer vriendelijke, duidelijk en goed gestructureerde nascholing waarin alles aan bod komt om de kennis weer mee op te frissen.”

“Goede opfrissing van een deel van de wetenschapsmodule in PA opleiding en tevens wat nieuwe aanvullingen en verdieping.”

De cursus bestaat uit 11 lessen met video’s, opdrachten, een test en een toets. Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving om de cursus af te ronden. De cursus is geaccrediteerd met 3 punten en duurt in totaal ongeveer drie uur. In de cursus wordt verwezen naar aanvullend lesmateriaal en verdieping dat vrij toegankelijk is.

De cursus is ontwikkeld door dr. Jolien van der Geugten. Zij was jarenlang docent en onderwijsontwikkelaar bij de masters Physician Assistant en Advanced Nursing Practice van Hogeschool Inholland. Zij is nog steeds betrokken bij de MPA en MANP als externe beoordelaar.

Kosten per deelnemer zijn 119 euro (incl. BTW). NAPA-leden krijgen 10 euro korting p.p. (code: NAPA21) en de eerste tien aanmeldingen krijgen 50% korting (NAPA50%), dus wees er snel bij!

Meer informatie en aanmelden? https://scholing.wysonderzoek.nl

 

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer