Even voorstellen: Tanja Prins komt NAPA bureau versterken

Afbeelding voor Even voorstellen: Tanja Prins komt NAPA bureau versterken

In de afgelopen maanden zijn we op zoek gegaan naar een beleidsmedewerker voor NAPA. Bij voorkeur een duizendpoot die snel tussen diverse dossiers kan schakelen en de commissies en vakgroepen bij de werkzaamheden kan adviseren en ondersteunen. Het is Tanja Prins geworden. Ze stelt zich hierbij aan u voor.

“Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Tanja Prins, 39 jaar en woon samen met mijn man en twee kinderen in Vleuten.

Na mijn opleiding Beleid & Management Gezondheidszorg heb ik vijftien jaar diverse ervaringen opgedaan binnen de gezondheidszorg. De eerste negen jaar in de functie van beleidsmedewerker (voor o.a. een zorgkantoor, het oogziekenhuis Rotterdam) en momenteel als leidinggevende in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier heb ik veel ervaring op kunnen doen in het opstellen en implementeren van beleid en in het samenwerken en afstemmen met verschillende disciplines en organisaties.

In de ggz heb ik ervaren dat de zorg de laatste jaren in een rap tempo aan het veranderen is. Zo is er toename in de zorgvraag en complexiteit ervan en moeten we meer zorg leveren, voor minder geld met minder mensen. Een hele klus met een groot spanningsveld, die denk ik herkenbaar is in alle sectoren van de zorg. In mijn huidige werk als leidinggevende heb ik bemerkt dat digitalisering en taakherschikking daarbij goede oplossingsrichtingen zijn. Vooral dat laatste heeft mijn aandacht en interesse. Door taakherschikking verlaag je de werkdruk, verlaag je zorgkosten, verhoog je werkplezier en ontplooiingsmogelijkheden. Het werkt en het levert een mooie win-win situatie op waar een ieder, inclusief de patiënt, profijt van heeft!

Ik heb het positieve effect van taakherschikking op kleine schaal op mijn afdeling gezien. Het lijkt mij super leuk om op landelijk niveau hier mede invulling aan te geven door de toegevoegde waarde van de physician assistants goed voor het voetlicht te brengen. Ik kijk er naar uit om binnenkort jullie beroepsgroep op diverse terreinen te ondersteunen, te vertegenwoordigen en te profileren. Tot binnenkort!”

Meer info op Linkedin profiel van Tanja Prins

 

 

Reacties

 1. Heleen Rosing 3 mrt

  Gefeliciteerd Tanja, heel veel succes en plezier met je functie bij de NAPA.

 2. Heleen Rosing 3 mrt

  Gefeliciteerd Tanja, heel veel succes en plezier met je functie bij de NAPA.

 3. Heleen Rosing 3 mrt

  Gefeliciteerd Tanja, heel veel succes en plezier met je functie bij de NAPA.

 4. Chinette Verhagen 3 mrt

  Welkom Tanja, zo te lezen veel enthousiasme. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken.

 5. Chinette Verhagen 3 mrt

  Welkom Tanja, zo te lezen veel enthousiasme. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken.

 6. Chinette Verhagen 3 mrt

  Welkom Tanja, zo te lezen veel enthousiasme. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

 • Vertegenwoordiging van de PA

 • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

 • Korting op het Jaarcongres PA Invest

 • .. En nog meer