Even voorstellen …

Milena Babović

Milena Babović is per 15 januari 2017 de eerste directeur van de NAPA. Hieronder stelt zij zichzelf aan u voor.

Motivatie
Mijn naam is Milena Babovic, ik ben 38 jaar en woon in de Meern.

Sinds mijn studie Beleid en Management Gezondheidszorg heb ik in diverse managementfuncties en als adviseur gewerkt. Sinds 2014 ben ik ook directeur/ bestuurder van het beroepsregister voor sociaal werkers bij Registerplein. Al bijna tien jaar houd ik mij bezig met het opstellen van strategische plannen, kwaliteitskaders en met beroepsregistratie. Dat heb ik geruime tijd binnen de KNMG gedaan. Het directeurschap van de Napa is voor mij een fantastische nieuwe uitdaging in een tijd waarin de kwaliteit en betaalbaarheid van zorg en taakherschikking een hot-item zijn. Ik zie mijn rol binnen de NAPA als spin in het web die zicht houdt op alle relevante ontwikkelingen, goed luistert en tijdig op de ontwikkelingen reageert.

Toekomstvisie Napa
Er liggen een aantal concrete activiteiten binnen de NAPA om mee te starten, zoals het schrijven van een strategisch plan, verdere professionalisering van het bureau en de veranderingen die de wet BIG met zich meebrengt. Mijn visie is dat een sterke beroepsgroep een sterke beroepsvereniging achter zich heeft. De patiënten/ cliënten moeten kunnen vertrouwen op goede professionals. Het is aan de beroepsgroep zelf om daarvoor de juiste normen en kaders op te stellen. Die kaders zijn belangrijk om uit te kunnen leggen aan de buitenwereld wat je doet en waar je als beroepsgroep aan voldoet.

Nauwe samenwerking met onze leden en andere beroepsgroepen en instanties is daarbij erg belangrijk. Ik zal een open gesprek aangaan met alle partijen. De vereniging wil ik nog zichtbaarder maken bij onze stakeholders, door in gesprek te gaan en te laten zien wat de toegevoegde waarde is van de physician assistants en taakherschikking in de maatschappij. Ik wil het gesprek proactief aanjagen en zoeken naar gezamenlijke voordelen. Het belangrijkste is om steeds het uiteindelijke doel voor ogen te houden: de kwaliteit van patiëntenzorg goed borgen.

Ik ben blij dat ik in deze uitdagende functie samen met het bestuur, de leden(raad) en de vakgroepen verder kan gaan bouwen aan de NAPA en de versterking van de positie van de physician assistants.

Verder kennismaken
Wilt u kennismaken met Milena Babović? Neem dan contact op via  directeur@napa.nl

U kunt Milena Babovic ook via twitter volgen @milenababovic

Heeft u een onderwerp wat niet in het strategisch plan mag ontbreken, stuur dan een
mail naar directeur@napa.nl

Reacties

  1. Heleen Rosing 1 jan

    Gefeliciteerd Milena en wens je heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.

  2. martien hendriks 1 jan

    heel veel succes e plezier in je uitdagende functie in deze uitdagende tijd! gr Martien

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer