Gevarieerd programma tijdens INVEST

INVEST 2015 komt met rasse schreden naderbij! Het programma is rond en naar de mening van de werkgroep is het ook dit jaar weer een programma wat zoveel mogelijk aansluit op de wensen en interesses van de breed medisch opgeleide PA.

We starten het congres met de vakgroepoverleggen. Is er voor jouw specialisme nog geen vakgroep gevormd, dan is dit dé ideale mogelijkheid om het initiatief hiertoe te nemen. Er zijn inmiddels vakgroepen die hierin ver gevorderd zijn en jou met raad en daad bij willen staan.

We sluiten INVEST af met een plenaire sessie. De spreker en het onderwerp blijven nog even geheim, maar het wordt zeker zo interessant dat het de moeite waard is om tot het allerlaatste moment te blijven.

Donderdagavond 12 november staat er een groot feest gepland: ook hiervoor kun je je opgeven bij inschrijving voor het congres.

Voor dit jaar zijn er de volgende accreditatiepunten aangevraagd:
Dag 1: 6 punten, 4 uur nascholing en 2 uur voor de ALV
Dag 2: 6 punten

Voor diegenen die zich nog niet hebben ingeschreven: doe dit nog vóór 1 september a.s. om gebruik te maken van het early­birdtarief. De abstractmodule blijft open staan tot 1 augustus a.s. voor diegenen die er nog niet aan toe gekomen zijn om hun abstract in te dienen of voor de twijfelaars onder ons.

Schroom niet en dien hem alsnog in! Dan zien we jullie allen graag op 12 en 13 november dit jaar in de Buitensocieteit in Zwolle.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer