Huib Kip ontvangt NAPA Erepenning

Afbeelding voor Huib Kip ontvangt NAPA Erepenning

Huib Kip ontving de NAPA Erepenning uit handen van bestuurslid Freek Braam. Een onderscheiding voor zijn jarenlange rol als webmaster van NAPA-website. 

Milena Babovic: ‘Huib heeft sinds de lancering van de ‘oude’ NAPA website een actieve rol gehad als webmaster. Hij plaatste artikelen uit NAPA Magazine online, maakte stemformulieren, hield de analytics in de gaten en veel meer. En loste natuurlijk ook problemen op die soms ontstonden als ik een fout maakte. Hierdoor hebben we al die jaren weinig beroep hoeven doen op een externe partij voor de helpdeskfunctie.’ 

Naast zijn baan als PA in het Isala Ziekenhuis heeft hij met grote toewijding en grote accuratesse veel werk in zijn vrije uren voor NAPA verzet. Daarom heeft het bestuur Huib voorgedragen voor de erepenning. 

De onderscheiding kwam als grote verrassing voor Huib toen hij in Isala verrast werd door Freek. Op de vraag wat hij ervan vindt dat hij een erepenning krijgt, antwoordt Huib: ‘Het is zeker fijn en bijzonder om deze waardering te ontvangen, al heb ik die waardering in de afgelopen jaren zeker ook ervaren, ontvangen en op prijs gesteld in de vorm van de accreditatiepunten, de financiële tegemoetkomingen in de vorm van een vrijwilligersvergoeding en niet te vergeten zo af en toe een flesje wijn.’ 

Foto: Huib Kip (l) ontvangt de NAPA Erepenning uit handen van NAPA-bestuurslid Freek Braam

Reacties

  1. Vincent Straten 11 nov

    Gefeliciteerd Huib. Niet meer dan terecht dat je de Erepenning hebt mogen ontvangen voor al het werk dat je op de achtergrond voor NAPA gedaan hebt!

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer