INVEST 2016: early birds & call for abstracts

Afbeelding voor INVEST 2016: early birds & call for abstracts

Het programma voor INVEST 2016 is bekend en aanmelden is mogelijk! Het beloven twee leerzame dagen te worden in het WTC in Rotterdam op 3 en 4 november 2016. Op donderdagavond 3 november wordt ons inmiddels traditionele feest gegeven op een mooie locatie in Rotterdam. De deelname hieraan is beperkt en gaat op volgorde van aanmelding.

De werkgroep INVEST 2016 is al sinds het vroege voorjaar bezig om er voor ons allemaal twee mooie dagen van te maken. Daar wil jij toch ook bij zijn? Meld je daarom vandaag nog aan via pa-invest.nl. Meld je je aan voor 1 september? Dan profiteer je van het early bird-tarief. PA’s in opleiding die dit jaar lid zijn geworden of lid gaan worden van de NAPA bieden wij een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen. Zij krijgen dit jaar eenmalig gratis toegang tot INVEST 2016. We zien je graag op 3 en 4 november in Rotterdam!

Call for abstracts
Heb jij onderzoek gedaan? Dat heeft je vast enorm veel tijd en energie gekost. Het is toch zonde dat je resultaten niet met een breed publiek worden gedeeld? INVEST 2016 biedt jou een podium. Dien je abstract of poster in via pa-invest.nl en deel je resultaten met een groot publiek. En, als je daarvoor openstaat, word je misschien uitgenodigd een korte presentatie te geven over je onderzoek op INVEST 2016.

Voor meer informatie, check de site pa-invest.nl.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer