Invest 2017: Call for Abstracts Invest 16-17 nov 2017

In de eerste week van februari is de Werkgroep Invest 2017 weer van start gegaan met de voorbereidingen voor het komende Invest op 16-17 november in Cinemec in Ede. Ook dit jaar gaan we proberen er weer een mooi congres van te maken. Uit de evaluatie blijkt onder andere dat het wetenschappelijke deel van Invest wat meer aandacht mag krijgen. Daarom gaan wij de hogescholen benaderen om per opleiding de abstracts van hun beste 5 afstudeeronderzoeken in te sturen. Bent u echter een van de voorgaande jaren afgestudeerd of vanuit uw functie betrokken bij onderzoek of doet u zelf onderzoek? Maak uw collega PA’s hier dan deelgenoot en stuur uw abstract in!

Wat staat daar dan tegenover? Nou, als eerste bekendheid en aandacht voor het door u verrichte onderzoek. Als u daarvoor open staat kan het zijn dat u een uitnodiging krijgt om uw abstract/poster mondeling toe te lichten op Invest (na selectie). We zijn nog aan het broeden of we de inzender van een abstract of poster tegen een gereduceerd tarief naar Invest 2017 laten komen.

Voor nu is het belangrijkste: Heeft u onderzoek gedaan en wilt u uw resultaten met een breed publiek delen stuurt u dan uw abstract/poster in via de site pa-invest.nl

Heb je hierover vragen stuur dan een mail naar invest@napa.nl. We nemen dan even contact met je op!

Nieuw mailadres Werkgroep Invest
Vanaf 20 februari is de werkgroep invest te bereiken op het mailadres invest@napa.nl Voor al uw vragen over Invest kunt u terecht op dit mailadres!

Reacties

  1. kees knol 8 aug

    ik heb een abstract ingediend, echter nog geen reactie vernomen. ben benieuwd of ik nog wat voor jullie kan betekenen gr kees Knol

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer