Invest 2017

Afbeelding voor Invest 2017

Op 16 en 17 november aanstaande is het zover! We zullen elkaar ontmoeten in de Cinemec in Ede. Wederom twee dagen vol met interessante onderwerpen en sprekers. Daarbij is uiteraard het netwerken en de reünie-factor van belang. Er is weer een mooi programma samengesteld. Het loopt hard met de aanmeldingen van enkele lezingen, maar er valt nog genoeg te kiezen.

Als u zich nog niet opgegeven hebt, direct doen a.u.b. via www.pa-invest.nl

Er zijn een aantal zaken waar we uw aandacht nu al even voor willen vragen.

BIG-registratie

Dit jaar hebben we iets moois te vieren! We krijgen onze BIG-registratie per 1 januari 2018 met dank aan iedereen die zich daar hard voor gemaakt heeft. Tijdens Invest zal tijdens de algemene ledenbijeenkomst op donderdagmiddag daar uiteraard bij stil gestaan worden.

Congres app

Ook dit jaar werken we weer met een app. Hou de nieuwsbrief van Invest die u binnenkort kunt verwachten in de gaten.

Feestavond

Opgeven voor de feestavond kan nog steeds. We hebben geen maximaal aantal deelnemers dus wilt u nog komen meld u alsnog aan.

Toegangsbewijs scannen; niet vergeten

We scannen opnieuw uw aanwezigheid tijdens Invest. Op beide dagen is het verplicht uw toegangsbewijs te scannen, dat wordt u enkele dagen voor Invest toegestuurd. Voor 10.00 uur inscannen en na 15.30 uitscannen. Niet gescand? Minder punten…

Vakgroepvergaderingen

Dit jaar is er wederom mogelijkheid om met uw vakgroep bijeen te komen. De vakgroepvoorzitters hebben bericht gehad. Tijdstippen worden nader bepaald. Werkgroep Invest stelt ruimtes ter beschikking. Maar die zijn beperkt dus er zal een verdeling worden gemaakt over donderdag en vrijdagmiddag.
En vanwege de ruimtes, misschien niet voor iedereen bekend, maar u kunt ook buiten Invest om in Utrecht in de Domus Medica de NAPA vergaderzaal reserveren als u wilt vergaderen met uw vakgroep.

Wetenschap award 2017

Ook dit jaar wordt hij weer uitgereikt: de NAPA – Wetenschap award (een award en een geldbedrag) voor de beste afstudeerthesis van de afgestudeerde lichting PA’s. Elke hogeschool heeft een genomineerde aangewezen. Deze genomineerden presenteren tijdens Invest in het blokje wetenschap hun onderzoek.

Daarnaast zijn er uit de 24 abstracts die zijn ingestuurd door de werkgroep onderwijs en wetenschap een vijftal abstracts gekozen die een mondelinge presentatie tijdens Invest gaan verzorgen. Houd de nieuwsbrief maar ook de informatieborden tijdens Invest hiervoor in de gaten.

Werkgroep leden Invest 2018 gezocht

Zoals vorig jaar ook vermeld in de nieuwsbrief; er blijft een continue vraag staan voor nieuwe werkgroep leden om ieder jaar het weer mogelijk te maken om Invest te organiseren. We hebben fantastische ondersteuning van Congress care, maar de inhoud komt van NAPA leden. Hebt u ideeën om e.e.a. aansprekend te houden voor een grote groep PA’s, meldt u aan. Dat kan via: invest@napa.nl

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer