Jaarverslag 2019

Afbeelding voor Jaarverslag 2019

Met veel plezier bied ik u hierbij het jaarverslag van 2019 aan. In vogelvlucht krijgt u een mooi overzicht van ons bijzondere jubileumjaar en de activiteiten binnen de NAPA.

Door de geweldige inzet van onze leden hebben wij weer veel kunnen bereiken. Het bestuur is dan ook erg trots op de stappen die er zijn gezet.
Zo hebben we een aantal consensus documenten erbij (orthopedie, heelkunde, intensive care) en werd er meegewerkt aan landelijke richtlijnen (Q koorts en medicatieveiligheid). En er wordt zeker niet stilgezeten, want voor 2020 staan weer nieuwe consensusdocumenten klaar voor ondertekening.
Het is overduidelijk dat ons beroep steeds meer bekendheid krijgt in Nederland. Dat bleek wel door het enorme enthousiasme voor de MPA opleiding waar in 2019 wachtlijsten voor kwamen. Dit komt onder andere door een groeiende belangstelling om PA’s op te leiden en in te zetten in de huisartsen- en ouderenzorg. Gelukkig kwamen er 30 extra gesubsidieerde PA opleidingsplaatsen bij.
Verder viel op dat NAPA en haar leden in de social media in 2019 meer zichtbaar waren dan in voorgaande jaren. Deze trend zie ik graag groeien, want hiermee zetten we ons beroep verder op de kaart.
2019 was ook een jaar waarin wij tijdens Invest ons 15 jarig jubileum met een spetterende lasershow zijn begonnen. Een terugblik op 15 jaar en aansluitend een mooi programma met een vooruitblik van de PA van de toekomst.
Ik wens iedereen veel leesplezier!

Bert Speijer

voorzitter NAPA

Download hier het jaarverslag 2019

[pdf-embedder url=”https://www.napa.nl/app/uploads/2020/05/286907-DO_AX_Jaaroverzicht_De-NAPA-in-2019_DEF-1.pdf” title=”286907 DO_AX_Jaaroverzicht_De NAPA in 2019_DEF”]

 

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer