PA INVEST

INVEST 2012

INVEST 2012 werd op 9 november 2012 in het Galgenwaard Stadion te Utrecht gehouden. De aankondiging met het programma kunt u hier vinden.

Voorafgaand aan het symposium werd de Algemene Leden Vergadering (ALV) houden. Hier was de betrokkenheid van alle aanwezigen én de opkomst groot: 239. De agenda voor de ALV kunt u alleen inzien als u deze link volgt en inlogt.

Het symposium werd door maar liefst 435 mensen bezocht! Daarmee was het tot nu toe het best bezochte INVEST van de NAPA. De werkgroep PR is er trots op dat het ook dit jaar gladjes verliep.

De ALV werd aan het eind opgeluisterd door de toekenning en uitreiking van een koninklijke onderscheiding voor Quinten van den Driesschen. Quinten heeft zich de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor de NAPA en was afgelopen 8 jaar bestuurslid. Hij De NAPA heeft daar direct een nieuwsbericht van op haar site gezet, zie hiervoor ‘Quinten van den Driesschen koninklijk onderscheiden‘.

Het NAPA bestuur heeft afgelopen jaar een oproep gedaan aan de Hogescholen om intern de beste scriptie van het afstudeerjaar 2012 te kiezen, en deze voor te dragen voor de ‘beste scriptie’ prijs. Natuurlijk behoort er ook een eervolle naam gekoppeld te zijn aan de prijs. Het bestuur heeft er daarom voor gekozen om de jaarlijkse terugkerende strijd voor de beste scriptie te belonen met de Quinten Quest Award.

De Quinten Quest Award 2012 werd dit jaar toegekend aan Karin Kraaijeveld, afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Haar scriptie werd door de Quinten Quest Award jury unaniem als beste aangewezen. Lees hier verder wie de overige genomineerden waren en de inhoud van het jury rapport.

Agenda’s, notulen en presentaties zoals die op INVEST 2012 en de ALV gepresenteerd werden kunt u in het besloten deel van de website terug vinden.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?