Aanmelden Kwaliteitsregister PA

Afbeelding voor Aanmelden Kwaliteitsregister PA

Bedankt voor je interesse in het Kwaliteitsregister voor Physician Assistants. Fijn dat je je wilt aanmelden! Op deze pagina vind je het aanmeldingsformulier en informatie over de kosten voor registratie in het Kwaliteitsregister. Daarnaast vind je hier praktische informatie om na je inschrijving direct met je eigen digitale dossier aan de slag te gaan in het registratiesysteem PE-online.

Toelatingseisen eerste registratie

Je kunt je aanmelden voor het Kwaliteitsregister PA indien je:

  • werkzaam bent als PA én
  • geregistreerd staat in het BIG-register.

NAPA lidmaatschap is voor inschrijving in het Kwaliteitsregister niet noodzakelijk.

Kosten registratie

De kosten voor inschrijving in het Kwaliteitsregister PA bedragen € 250,- (excl. btw) per registratieperiode van vijf jaar.

Wanneer je lid bent of gelijktijdig lid wordt van NAPA, krijg je bij aanmelding voor het Kwaliteitsregister een éénmalige korting van € 100,- . Dit wordt verrekend met de NAPA-contributie, volgend op het jaar van inschrijving in het Kwaliteitsregister.

Aanmeldingsformulier

Aanmelden voor het Kwaliteitsregister PA gaat via het aanmeldingsformulier. Stuur het volledig ingevulde formulier naar NAPA. Binnen drie werkdagen ontvang je nadere informatie om je inschrijving af te ronden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Voor het eerst aan de slag met je dossier?

Als geregistreerde PA krijg je een persoonlijk registratiedossier in PE-online. Hierin kun je scholingsactiviteiten vinden. Ook vraag je in je persoonlijke dossier accreditatie aan voor je gedane activiteit(en) en voor herregistratie. Log in op je dossier via de knop: Mijn omgeving > PE-online, rechts bovenaan deze pagina.

Je kunt je dossier ook bekijken via de app van PE-online. Download de app in de Apple App Store of Google Play Store.

Belangrijke documenten

Ga je voor het eerst aan de slag in jouw dossier? Lees dan eerst deze documenten:

  • Herregistratienormen: je weet dan precies waaraan je moet voldoen om over vijf jaar je registratie te verlengen.
  • Handleiding PE-online: hierin staat precies beschreven hoe je dossier werkt en hoe je persoonlijke berichten of reminders in je dossier kunt ontvangen.

Laat zien dat je geregistreerd bent!

Zodra je geregistreerd bent in het Kwaliteitsregister PA, wordt je registratie getoond in een Openbaar Register. Je kunt ook zelf actief uitdragen dat je geregistreerd staat in het Kwaliteitsregister, bijvoorbeeld door het beeldmerk van het Kwaliteitsregister te gebruiken bij je (e-mail) handtekening op je werk.

Een vraag over het kwaliteitsregister?
Mail naar: kwaliteitsregister@napa.nl