Ledenraad on the road op 8 juni in Utrecht, schrijf nu in!

Afbeelding voor Ledenraad on the road op 8 juni in Utrecht, schrijf nu in!

Na een succesvolle eerste editie vervolgt de Ledenraad op woensdagavond 8 juni de regiobijeenkomst Ledenraad On The Road. Ditmaal vindt deze plaats in Utrecht. De inschrijving is geopend! Het wordt een interessante avond volop interactie, gezelligheid, ervaringen uitwisselen onder het genot van een hapje en drankje. We hebben twee inspirerende sprekers voor deze scholingsavond in petto, een acteursduo en veel mogelijkheid om te netwerken.

Sprekers
Gert Poppe is consultant en (team)coach op het gebied van creativiteit, vernieuwing en innovatie. Essentieel in zijn manier van werken hierbij is de goede balans tussen structuur en creativiteit, tussen discipline en vrijheid en tussen mens- en organisatieaspecten. Tijdens Ledenraad On The Road geeft hij een inspirerende lezing over persoonlijk leiderschap.
De tweede spreker zal een lezing geven over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer en wat je er tegen kunt doen als het jezelf of je collega overkomt.

Annette Tol en Hans van Es zullen zorgen voor een mini theaterspektakel tijdens het congres. Annette Tol is trainer/trainingsacteur; ze vervult het rollenspel bij bedrijfstrainingen, met name in de zorgsector. Daarnaast heeft ze veel dramalessen gegeven aan jong en oud en theatergroepen geregisseerd. Theater Drop uit Geldrop regisseert ze nu voor het 10e jaar. Hans van Es is belevingsclown bij een verzorgingstehuis. Hij heeft 45 jaar voor de klas gestaan als leraar Nederlands en in die tijd veel musical- en cabaretvoorstellingen geschreven en geregisseerd voor school. Momenteel speelt hij bij Theater Drop uit Geldrop.

Inschrijven
De bijeenkomst is geaccrediteerd voor 2 punten.
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 1 juni via https://registratie.roijecongressen.com/napa
Wees er snel bij, want vol=vol.

N.B.: dieetwensen kunt u aangeven in het opmerkingenveld.

Tijd & adres
Botanische Tuinen Universiteit Utrecht
Budapestlaan 17
3584 CD Utrecht (Utrecht Science Park)
17.00 – 21.00 uur

 

 

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer