MPA gaat verder als NAPA Magazine

Afbeelding voor MPA gaat verder als NAPA Magazine

Morgen valt de najaarseditie van NAPA magazine op de mat. Samen met de redactie van Medisch Contact, de redactieraad en een communicatiedenktank is er hard gewerkt om het blad een nieuwe eigentijdse look te geven. Daarnaast is nagedacht hoe de artikelen beter verspreid kunnen worden. Deze aanpassingen hebben tot doel om bekendheid over het werk van physician assistant (PA) verder te vergroten onder groter publiek.

Nieuwe naam

MPA krijgt een nieuwe naam, NAPA Magazine. Met deze nieuwe naam hopen we breder publiek te bereiken met ons blad. Vele stakeholders ontvangen ons blad al, maar de link tussen NAPA en MPA is er niet altijd. Ook de titel is vorig jaar veranderd van MPA naar MSc. Door deze nieuwe naam hopen we dat een breder publiek ons blad gaat lezen en het herkenbaarder wordt in het veld.

Online artikelen

Alle artikelen worden voortaan afzonderlijk online gepubliceerd op https://www.napa.nl/magazine  Deze artikelen kunnen daardoor makkelijker via LinkedIn en andere social media gedeeld worden. Men kan ook onder het artikel een reactie plaatsen. Zo krijgen we meer interactie en zichtbaarheid.

Blogs

We hebben plek gecreëerd om online blogs te plaatsen https://www.napa.nl/blog. Maakt u iets mee en wilt u dit in een blog met de rest delen, stuur ons een mail redactie@napa.nl

 

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer