NAPA 2020 in één oogopslag

Afbeelding voor NAPA 2020 in één oogopslag

2020 was voor iedereen een bijzonder jaar dat de geschiedenisboeken ingaat als hét jaar van COVID-19. Een jaar waarin physician assistants samen met andere collega’s zich op verschillende manieren hebben ingezet om een steentje bij te dragen. Zowel op het werk als privé hebben we flink moeten schakelen. Dat geldt ook voor NAPA. Maar dankzij COVID-19 hebben we ook veel nieuwe mogelijkheden ontdekt, zoals het organiseren van een online PA-INVEST, interessante webinars en het gemak van online vergaderen. Het beleid van NAPA kenmerkte zich in 2020 door het zo goed mogelijk ondersteunen van de leden, het regelen van de randvoorwaarden op landelijk niveau en in contact blijven met diverse stakeholders. In het jaarbericht van NAPA leest u in een oogopslag wat we in 2020 hebben bereikt. Ik ben weer erg trots op het bereikte resultaat van dit afgelopen jaar! Een resultaat dat je alleen bereikt door inzet van de leden!

Bert Speijer, voorzitter NAPA

(tip: download de infographic als pdf, dan kunt u via de navigatieknoppen meer over het betreffende onderwerp lezen of een video bekijken)

Download hier het jaarverslag als pdf.

[pdf-embedder url=”https://www.napa.nl/app/uploads/2021/06/NAPA_jaarverslag-_2020-final_21062021-1.pdf” title=”NAPA_jaarverslag _2020 final_21062021″]

Reacties

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer