NAPA-app ‘Chat & Connect’ is live!

Afbeelding voor NAPA-app ‘Chat & Connect’ is live!
De NAPA-app is live! Voor alle physician assistants die lid zijn van NAPA.

Met trots melden wij dat de NAPA verenigings-app is gelanceerd!

De app biedt alle NAPA-leden vele mogelijkheden om collega PA’s te vinden en met elkaar te communiceren, nieuws te delen en informatie uit te wisselen. De app is alleen toegankelijk voor physician assistants die lid zijn van NAPA.

Chatten met vakgroepleden

Met de NAPA-app kun je gemakkelijk in contact komen en blijven met vakgroepgenoten via een besloten chatgroep. Je bent automatisch gekoppeld aan de juiste vakgroep via de ‘specialisme’-gegevens uit Semble. Mocht dit niet juist zijn, neem dan contact op met secretariaat@napa.nl om je gegevens in Semble te laten wijzigen.

Nieuws & activiteiten

Via ‘Nieuws’ op het blauwe hoofdscherm in de app blijf je op de hoogte van NAPA-ledennieuws en van je vakgroep. Bij ‘Activiteiten’ vind je alle bijeenkomsten. Vakgroep-specifieke bijeenkomsten worden alleen aan de bewuste vakgroepen gestuurd.

Tip!

Bekijk eerst de tutorial, deze vind je op de startpagina onderaan het menu bij het vraagteken ‘?’.

Inloggen

Velen van jullie zijn al bekend met de congres-app van PA Invest. Deze is nu omgebouwd naar een verenigingsapp voor NAPA-leden.

Heb je de congres-app van PA Invest al? Dan kun je meteen inloggen.

Heb je de congres-app van PA Invest niet eerder gedownload? Dan ontvang je de inloggegevens rond 13 december automatisch in je inbox. Heb je niets ontvangen, check dan eerst je spambox. Als je dan geen mail hebt ontvangen, kun je mailen naar beleidsmedewerker@napa.nl.

Feedback

Heb je opmerkingen, vragen, tips of tops? Mail naar Maud Notten via communicatie@napa.nl of Tanja Prins via beleidsmedewerker@napa.nl.

Let’s Connect & Chat!

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer