NAPA erepenning uitgereikt aan Corrie Siegers

Afbeelding voor NAPA erepenning uitgereikt aan Corrie Siegers

Gisteren heeft Corrie Siegers uit handen van Bart Ruiterkamp (NAPA bestuur) de NAPA erepenning ontvangen. Een onderscheiding voor haar jarenlange rol en vele werkzaamheden binnen de vereniging.

Bart Ruiterkamp: “Corrie is al sinds 2007 actief in de vereniging en heeft zich vanaf het begin enorm ingezet om de vereniging neer te zetten en de physician assistants in Nederland goed te positioneren. Naast haar werk als PA in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en haar gezinsleven heeft ze bergen werk voor NAPA verzet: Corrie is o.a. lid geweest van het NAPA bestuur, de werkgroep PR en de ledenraad. Ook is ze betrokken geweest bij het ontwikkelen van richtlijnen, de eerste NAPA folder en het opzetten van het jaarcongres Invest en NAPA magazine. Echt bewonderingswaardig! Ze verdient met verve het predicaat primus inter pares!.”

De onderscheiding is als verrassing aan Corrie tijdens haar werk in het Jeroen Bosch Ziekenhuis uitgereikt. Benieuwd naar haar reactie? Bekijk hier de video en beleef de uitreiking mee!

Reacties

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer