NAPA ledenraad bezoekt de regio’s met een boeiend avondprogramma

Afbeelding voor NAPA ledenraad bezoekt de regio’s met een boeiend avondprogramma

Op woensdagavond 20 april gaan we van start met de eerste regiobijeenkomst van Ledenraad On The Road. Deze vindt plaats in Eindhoven van 17.00-21.00 uur. De inschrijving is geopend en ook het programma is bekend! Het belooft een interessante en interactieve avond te worden. We hebben twee inspirerende sprekers voor deze scholingsavond in petto, een acteursduo en veel mogelijkheid om te netwerken.

Gert Poppe is consultant en (team)coach op het gebied van creativiteit, vernieuwing en innovatie. Essentieel in zijn manier van werken hierbij is de goede balans tussen structuur en creativiteit, tussen discipline en vrijheid en tussen mens- en organisatieaspecten. Tijdens Ledenraad On The Road geeft hij een inspirerende lezing over persoonlijk leiderschap.

Ontluisterend, reflecterend en inspirerend: Henriëtte Wijnen geeft door haar eigen ervaring op een bevlogen, interactieve en inspirerende manier een lezing, die bij de aanwezigen ook een zelfreflecterende werking heeft. Tijdens Ledenraad On The Road zal ze spreken over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

Annette Tol en Hans van Es zullen zorgen voor een mini theaterspektakel tijdens het congres. Annette Tol is trainer/trainingsacteur; ze vervult het rollenspel bij bedrijfstrainingen, met name in de zorgsector. Daarnaast heeft ze veel dramalessen gegeven aan jong en oud en theatergroepen geregisseerd. Theater Drop uit Geldrop regisseert ze nu voor het 10e jaar. Hans van Es is belevingsclown bij een verzorgingstehuis. Hij heeft 45 jaar voor de klas gestaan als leraar Nederlands en in die tijd veel musical- en cabaretvoorstellingen geschreven en geregisseerd voor school. Momenteel speelt hij bij Theater Drop uit Geldrop.

Online deelname is mogelijk. Accreditatie is aangevraagd bij NAPA voor 2 punten.

Aanmelden voor de eerste bijeenkomst kan tot 6 april via https://registratie.roijecongressen.com/napa

Wees er snel bij, want vol=vol.

17.00 – 21.00 uur

Torenallee 24
(De Apparatenfabriek)
5617BD Eindhoven

Tot dan!

De inschrijving voor de tweede en derde bijeenkomst zal tzt worden geopend.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer