Nieuwe subsidieronde ‘Zeggenschap en veerkracht’

Afbeelding voor Nieuwe subsidieronde ‘Zeggenschap en veerkracht’
Om de zeggenschap van medewerkers te vergroten, is het weer mogelijk subsidie aan te vragen om zeggenschapsprojecten te financieren. Dit kan t/m 18 december. 

De subsidieregeling ‘Veerkracht en zeggenschap’ is verlengd. Deze regeling subsidieert activiteiten die veerkracht en zeggenschap van medewerkers in zorg en welzijn bevorderen. Bijvoorbeeld door trainingen te organiseren voor individuen of teams.

De regeling is in 2022 voor het eerst uitgevoerd en is nu verlengd. De subsidievoorwaarden voor 2023 en 2024 zijn gewijzigd vergeleken met 2022.

Instellingen kunnen de subsidie aanvragen. Het subsidiebedrag bedraagt minimaal €25.000 en maximaal €50.000 per zorgorganisatie. Hiermee kan de doelgroep zelf op een goede en passende manier invulling geven aan de activiteiten om zeggenschap te bevorderen. Als er meer subsidie aangevraagd wordt dan er beschikbaar is, wordt er geloot.

Een aanvraag doen is mogelijk tot en met maandag 18 december.

Voor ondersteuning bij het opstellen en uitvoeren van een actieplan kun je terecht op de website van het Landelijk Actieplan Zeggenschap. Je vindt hier ook inspirerende voorbeelden en hulpmiddelen om aan de slag te gaan 

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer