Ontdek en ontwikkel jouw leiderschapspotentieel als PA

Afbeelding voor Ontdek en ontwikkel jouw leiderschapspotentieel als PA
UPDATE (2 feb 2024): er is geen plaats meer beschikbaar voor deelname aan de Masterclass in voor- of najaar 2024. Binnenkort worden nieuwe data gepland. 

Wie ben jij als PA? Wat zijn jouw drijfveren, kwaliteiten en valkuilen? Loop jij wel eens vast in je werkomgeving of in de werk-privébalans? Wil je leren hoe je jouw impact kunt vergroten en je leiderschapsdoelen kan bereiken? Ben jij een PA die zich verder wil ontwikkelen? Dan is de Masterclass Leiderschap geschikt voor jou!

Leiderschap is een van de zeven beroepsrollen van de physician assistant. In je MPA-opleiding heb je hier de benodigde competenties voor ontwikkeld. Als PA blijf je een leven lang leren en je ontwikkelen – ook in je leiderschapsrol.

NAPA heeft daarom speciaal voor alle leden de Masterclass Leiderschap ontwikkeld. Het programma richt zich op de uitdagingen, behoeftes en interesses van de physician assistant. Het biedt een veilige omgeving om samen met collega PA’s je professionele en persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Deelname aan de Masterclass Leiderschap is een geweldige investering in jezelf en daarmee in de samenwerking met je team, de organisatie en in de patiëntenzorg.

Samen met PA’s

Samen met collega PA’s doe je kennis op over leiderschap, veranderkunde, verbindend vermogen, het bestuurlijke spel en stakeholder engagement.

Je gaat je (opnieuw) verdiepen in jouw talenten, waarden en leiderschapsrollen. Je gaat aan de slag met conflicthantering en grenzen bewaken, samenwerkingspatronen, presenteren en pitchen en onderhandelen. Leiderschap begint bij jezelf.

Met nieuwe kennis en inzichten ga je werken aan je eigen plan, met duurzame doelen en concrete acties.

Ruby Krol en Mireille Post

Trainers

Mireille Post en Ruby Krol zullen je als trainer, coach, intervisor en begeleider in dit programma uitdagen en ondersteunen.

Mireille Post is PA O&G en werkt daarnaast als coach en trainer vanuit haar eigen praktijk. Mireille is in april 2023 bij NAPA gestart om deze masterclass met en voor PA’s te ontwikkelen.

Ruby Krol is begeleidingskundige met een medische achtergrond als vaatchirurg (np). Zij werkt als supervisor (team)coach, begeleider intervisie en trainer met Frederique de Ree vanuit haar bedrijf IPPOZ samen met NAPA.

Data & locatie

In 2024 wordt de Masterclass twee keer aangeboden op een mooie locatie in het midden van het land. Voor data en de inhoud van het programma, kijk op www.napa.nl/masterclass.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 2000,-. Het is mogelijk deze over twee kalenderjaren te spreiden en de overnachting apart te factureren. Heb je hierover vragen? Neem dan contact op via projectmedewerker@napa.nl, we denken graag met je mee.

Inschrijven

Er is plaats voor 12 deelnemers en toelating vindt plaats op volgorde van inschrijving. Voor beide edities hebben zich al veel collega’s ingeschreven. Doe je mee? Schrijf je dan snel in!

De Masterclass is geaccrediteerd met 24 punten. Intervisie wordt separaat geaccrediteerd.

Inschrijven voor de Masterclass kan via het inschrijfformulier, kijk onderaan op deze pagina.

Alle informatie vind je hier: www.napa.nl/masterclass.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer