Oproep: zijn er PA’s die interesse hebben om bij Artsen zonder Grenzen te werken?

Afbeelding voor Oproep: zijn er PA’s die interesse hebben om bij Artsen zonder Grenzen te werken?

Op dit moment is het beleid van MSF/ Artsen zonder Grenzen om geen PA’s toe te laten. Wij zijn met een aantal internationale contacten bezig om in kaart te brengen of er interesse is onder PA’s om dit werk te doen. Laat het ons weten via directeur@napa.nl

Meer info: https://www.doctorswithoutborders.org

Reacties

 1. AM Kolb-Boon 7 jul

  Zeker interesse, maar net als bij Corrie zeer de vraag of dat op mijn werkplek te realiseren is.

 2. AM Kolb-Boon 7 jul

  Zeker interesse, maar net als bij Corrie zeer de vraag of dat op mijn werkplek te realiseren is.

 3. AM Kolb-Boon 7 jul

  Zeker interesse, maar net als bij Corrie zeer de vraag of dat op mijn werkplek te realiseren is.

 4. Helma Sengers 7 jul

  Hallo, Ik ben zeker geïnteresseerd...ben benieuwd! Mvg, Helma

 5. Helma Sengers 7 jul

  Hallo, Ik ben zeker geïnteresseerd...ben benieuwd! Mvg, Helma

 6. Helma Sengers 7 jul

  Hallo, Ik ben zeker geïnteresseerd...ben benieuwd! Mvg, Helma

 7. corrie siegers 7 jul

  Dag Milena Interesse is er zeker! Hoe e.e.a. praktisch ingevuld kan worden met mijn werkgever is mij niet bekend (nog niet over gehad), maar wel van belang. Daar zal van afhangen of ik daadwerkelijk uitgezonden kan worden. Groet Corrie

 8. corrie siegers 7 jul

  Dag Milena Interesse is er zeker! Hoe e.e.a. praktisch ingevuld kan worden met mijn werkgever is mij niet bekend (nog niet over gehad), maar wel van belang. Daar zal van afhangen of ik daadwerkelijk uitgezonden kan worden. Groet Corrie

 9. corrie siegers 7 jul

  Dag Milena Interesse is er zeker! Hoe e.e.a. praktisch ingevuld kan worden met mijn werkgever is mij niet bekend (nog niet over gehad), maar wel van belang. Daar zal van afhangen of ik daadwerkelijk uitgezonden kan worden. Groet Corrie

 10. maud curvers 7 jul

  Goedemorgen Milena, Ik ben zeer geïnteresseerd in een (tijdelijke) aanstelling als PA binnen het MSF/AzG. Fijne dag Maud

 11. maud curvers 7 jul

  Goedemorgen Milena, Ik ben zeer geïnteresseerd in een (tijdelijke) aanstelling als PA binnen het MSF/AzG. Fijne dag Maud

 12. maud curvers 7 jul

  Goedemorgen Milena, Ik ben zeer geïnteresseerd in een (tijdelijke) aanstelling als PA binnen het MSF/AzG. Fijne dag Maud

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

 • Vertegenwoordiging van de PA

 • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

 • Korting op het Jaarcongres PA Invest

 • .. En nog meer