Wie meld jij aan voor de verkiezing van PA van het jaar?

Afbeelding voor Wie meld jij aan voor de verkiezing van PA van het jaar?
Voor de zesde keer organiseert NAPA de verkiezing: 'PA van het jaar'. Wie neemt het stokje over van Jeroen Aarts? Voordragen kan t/m 25 september.

Ken jij een collega of vakgroepgenoot die een bijzondere prestatie geleverd heeft? Of laat zien hoe je je als PA kunt profileren? Nomineer hem/haar voor PA van het jaar 2023 en wie weet wordt jouw collega in oktober verkozen tot PA van het jaar!

Heb jijzelf een bijzondere prestatie geleverd of een bijzonder project afgerond? Toon persoonlijk leiderschap en meld jezelf aan als kandidaat voor de verkiezing van PA van het jaar.

Tijdens PA Invest (12 + 13 oktober) worden video’s getoond van de genomineerden. Dan gaat ook de digitale stembus gedurende 2 weken open.

Een vakjury en alle BIG-geregistreerde zorgprofessionals mogen in oktober hun stem uitbrengen (50/50). De vakjury bestaat uit voorgaande PA’s van het jaar.

In november wordt bekend gemaakt wie PA van het jaar 2023 is geworden. 

Je kan je collega of jezelf t/m maandag 25 september 2023 voordragen door een e-mail te sturen aan secretariaat@napa.nl. Graag onder vermelding van PA van het jaar 2023 en een korte motivatie waarom je de PA voordraagt.

Bekijk onderaan dit bericht wie in voorgaande jaren verkozen is tot PA van het jaar.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer