PA Invest wordt uniek online congres

Afbeelding voor PA Invest wordt uniek online congres

Invest 2020 wordt een uniek online congres! Het thema “Grenzeloos” wordt hierin natuurlijk ook doorgevoerd. Op 12 en 13 november zal het programma starten met live sessies (plenair en parallel). Daarnaast zullen er ook on demand sessies worden aangeboden. Het gehele congres blijft een week online, dus alle onderdelen zijn terug te kijken op een moment dat het u uit komt!

De werkgroep Invest is samen met Roijé Congressen volop bezig dit digitale congres samen te stellen. Het programma en de inschrijfmogelijkheid zullen we zo snel mogelijk bekend maken op de website www.pa-invest.nl en natuurlijk via e-mail en social media.

Van Fysiek naar Invest 2020 Online

Begin januari kwam de werkgroep Invest met frisse moed bij elkaar om te starten met de voorbereidingen voor Invest 2020. Nog niets vermoedend en er vanuit gaande dat het een fysiek congres zou zijn met ruim 900 deelnemers. Met het vorige Invest programma in de achterhoofd lag de lat voor 2020 hoog, desalniettemin een mooie uitdaging om het programma opnieuw in te gaan vullen met toonaangevende sprekers en leerzame workshops. We kregen allemaal te maken met COVID-19, de omgangsregels en ook richtlijnen voor bijeenkomsten. Met de verwachting van 900 deelnemers was er aanleiding om de plannen te wijzigen.

Daarom wordt Invest 2020 een uniek online congres! Het thema “Grenzeloos” wordt hierin natuurlijk ook doorgevoerd. Uit de NAPA ledenpoll bleek dat er ook veel behoefte is aan interactie en netwerken, dus ook dat is nader uitgewerkt. Denk aan een meet & greet sessie op vakgebied, ontmoeting met sponsorpartners, chatsessies met collega’s en digitale rondetafel gesprekken.

Heeft u vragen of suggesties dan kunt u de werkgroep Invest bereiken via pa-invest@roijecongressen.com

Wij kijken nu al uit om u digitaal te ontmoeten op Invest 2020 Online!

 

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer