PA Milou van Ingen genomineerd voor VIVA award als wereldverbeteraar

Afbeelding voor PA Milou van Ingen genomineerd voor VIVA award als wereldverbeteraar

Milou van Ingen is als Physician Assistant (PA) werkzaam op de Intensive Care Neonatologie van het Amalia Kinderziekenhuis, ze is lid van de redactieraad bij de NAPA en nu ook genomineerd voor de VIVA awards.

Wereldverbeteraar

Als projectleider van Project NICU vanuit Stichting Vrienden Sengerema Hospital heeft ze een couveuseafdeling opgezet in Tanzania om de hoge babysterfte te laten afnemen en optimale zorg te bieden aan ernstig zieke baby’s. De afdeling biedt zorg aan meer dan 1000 baby’s per jaar en het sterftecijfer is met 40% gedaald. Twee keer per jaar komt Milou om scholing te geven en diensten te draaien. Dit jaar won ze de Albert Schweitzer Prijs.

VIVA400

Zij is een van de genomineerden voor de VIVA400 verkiezing binnen de categorie wereldverbeteraars. Op de lijst staan 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een speciale prijs wonnen, een geslaagd en uniek idee hadden, een succesvolle eigen business startten of een bijzondere prestatie neerzetten. Op 15 november vindt de prijsuitreiking plaats.

U kunt tot 6 november Milou steunen door uw stem uit te brengen. Lees meer en breng uw stem uit https://www.viva.nl/viva400/wereldverbeteraars/

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer