VIER de PA WEEK!

De PA WEEK vindt plaats van 8-12 oktober. Deze week wordt al langer internationaal gevierd en wij doen daar in Nederland dit jaar voor het eerst aan mee. Kijkend naar een aantal mijlpalen – BIG registratie van de PA, de opmars van PA’s binnen alle geledingen van de gezondheidszorg, is er alle reden om het beroep van PA middels de PA WEEK extra in het zonnetje te zetten, evenals de PA’s zelf. We hebben een speciaal programma voor de PA WEEK met een aantal acties.

1 Hoe kun jij als PA de PA WEEK vieren?

 • Koffiemoment met gebak. Organiseer een koffiemoment binnen jouw instelling/praktijk; voor bijv. jouw team, jouw PA collega’s, PZ afdeling, afdelingshoofden of directie. Vergeet niet een foto te maken en deze met NAPA te delen! NAPA zorgt voor leuke ‘PA WEEK stickers’ voor de gebaksdozen. De eerste 25 PAs die zich aanmelden voor deze actie kunnen de kosten voor het gebak declareren bij NAPA! Dus geef je snel op via directeur@napa.nl en geef aan voor wie je een koffiemoment wilt organiseren (instelling en in welk verband), en het aantal gebakjes dat je wilt bestellen (max. 20). Update 5-10: wij hebben al ruim 25 aanmeldingen binnen en zullen per 5-10-2018 om 11:30 deze actie stopzetten. Iedereen die zich voor die tijd heeft aangemeld ontvangt een postpakketje met actiesticker en declaratieformulier. Fijn dat er zoveel leuke en positieve reacties op de actie binnen zijn gekomen!
 • Zet de ‘PA WEEK’ poster in. De ‘PA WEEK’ poster kun je zelf uitprinten. Deze kan gebruikt worden in wachtkamers, personeelsruimte, postvakjes collega’s etc. Deze kun je combineren met de PA WEEK sticker, die op te vragen is via secretariaat@napa.nl
 • Lanceer de nieuwe patiënten flyer. Breng de nieuwe patiëntfolder over de PA onder de aandacht binnen jouw instelling. Digitaal of in print. De flyer kun je zelf downloaden en printen maar als je graag een aantal geprinte exemplaren in kleur en op glossy papier wilt ontvangen, geef dat dan door aan secretariaat@napa.nl
 • Geef een presentatie over de PA binnen jouw instelling. De NAPA presentatie heeft een algemene opzet; deze kun je desgewenst zelf aanpassen. Grijp de “PA WEEK’ aan op een bijeenkomst op later moment binnen je instelling te plannen.
 • Benut het moment om de PA beter op het netvlies te krijgen van de beslissers in jouw instelling. Maak tijdens de PA WEEK jouw instelling warm voor een gesprek met de directeur van NAPA; Milena Babovic komt graag langs. Bezoeken worden gepland in volgorde van binnenkomst van de aanvragen. Dus heeft jouw instelling interesse, vraag dan een bezoek aan bij directeur@napa.nl
 • Deel actief de nieuws- en LinkedIn berichten over de ‘PA WEEK’. Hoe meer er gedeeld wordt, hoe meer mensen we bereiken! Gebruik voor twitter #PAweek
 • Breng de videoanimatie over de PA onder de aandacht. Deze is ontwikkeld in samenwerking met Platform Zorgmasters en gelanceerd door Minister Hugo de Jonge eind augustus. De videoanimatie is in 4 talen ondertiteld en is vrij te gebruiken in bijv. de wachtruimte.
 • Heb je zelf nog andere ideeën? Super, vooral doen! En leuk als je het wilt delen. Mocht je NAPA nodig hebben om jouw idee tot uitvoering te brengen, laat het even weten!

2 Programma PA WEEK

 • Maandag 8 oktober 10.00 uur: opening PA WEEK in Domus Medica door directeur NAPA. Bijeenkomst van relaties van NAPA zoals de wetenschappelijke verenigingen, Zorgverzekeraars Nederland, V&VN VS, FMS, NZA enz.
 • Dagelijks: koffiemomenten met gebak in diverse instellingen.
 • Einde PA WEEK: bekendmaking genomineerden Verkiezing PA van het jaar en verslag van de werkbezoeken.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de NAPA.

Contact opnemen?