Physician Assistant Stephanie Kwee in Medisch Contact

Afbeelding voor Physician Assistant Stephanie Kwee in Medisch Contact

Medisch Contact besteedt deze week aandacht aan het project in het Academisch Medisch Centrum (AMC) om physician assistants op te leiden en in te bedden op de afdeling.  In het artikel komen chirurg en opleider Els Nieveen van Dijkum, chirurg Dink Legemate en physician assistant Stephanie Kwee aan het woord.

In dit artikel is ook een reactie van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) te lezen dat de NZa voornemens is om het verzoek van de NAPA om de regels voor het registreren van een intercollegiaal consult en medebehandeling (ICC) aan te passen om taakherschikking mogelijk te maken.

Lees het volledige artikel (nadat u bent ingelogd) ‘Geslaagde proef: de zaalarts is een physician assistant’

Symposium taakherschikking

Meer voorbeelden van taakherschikking in o.a. de huisartsenpraktijk, GGZ, ouderenzorg en meer worden tijdens het Symposium taakherschikking op 31 mei as.  in de Reehorst Ede gepresenteerd. Meer info en aanmelden

Inloggen Medisch Contact Online

NAPA leden kunnen  sinds vorige week inloggen in de online omgeving van Medisch Contact. Alle leden zijn via een nieuwsbrief hierover geïnformeerd.

Eenmaal ingelogd hebben de leden onder meer toegang tot:
– alle artikelen
– de Voortgangstoets
– alle online nascholingen

Om in te kunnen loggen is eenmalige registratie met geboortedatum en NAPA-lidmaatschapsnummer vereist.  Na aanmelding wordt een mail van redactie@medischcontact.nl  met een bevestigingslink gestuurd om de registratie te voltooien. Na registratie kunnen NAPA leden met een eigen inlognaam en wachtwoord inloggen.

Mocht het registreren niet lukken, neem dan contact op met de redactie van Medisch Contact: 088 4404 266 of redactie@medischcontact.nl
Ze kijken graag met u mee.

Medisch Contact jaargang 73 | 11 mei 2018 (foto: Erik van ’t Woud)

Reacties

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer