Terugblik INVEST 2015

Vorige week was het zover: INVEST 2015. Met trots zagen we dat alle puzzelstukjes van een lange voorbereiding samenvielen en twee geslaagde dagen opleverden. Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt.

De aftrap door de collega´s uit Zwolle en het feest georganiseerd door de PA´s uit de gaststad waren een mooi succes, dat we samen (moeten) voortzetten! Ook de Kleine Kwalen-quiz was een goede opwarmer. Het testen van algemene kennis is ook voor de breed opgeleide PA nog een uitdaging… Maar we hadden een winnaar: Danielle v.d. Meer.

De druk bezochte Algemene Ledenvergadering was pittig maar ook erg inspirerend; om de PA toekomst te laten hebben is ieders inzet en daadkracht nodig.

Het congres bood voor ieder wat wils met leuke en interactieve sprekers, om de plenaire sessies The Sixth Sense en Motivational Interviewing als voorbeelden te noemen. Tevens werd veel gebruik gemaakt van de gelegenheid om elkaar als vakgroepen te ontmoeten, wat vooral voor de beginnende vakgroepen motiverend heeft gewerkt. Het kan niet anders dan dat hier mooie onderwerpen uit voort vloeien voor volgend jaar. Michiel Storm ging er dit jaar welverdiend vandoor met de Wetenschapsaward. Wie wordt het volgend jaar? Alle PA´s in wording maken kans!

Behalve tevreden bezoekers en organisatie, waren ook de sponsoren erg positief over de vele bezoekers aan de stands. De waardering was zo groot dan velen 2016 alweer in de agenda hebben staan.

Moe maar voldaan afgesloten en vol inspiratie op naar 3 en 4 november 2016. Tot dan in Rotterdam!

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer