Uitnodiging enquête Capaciteitsorgaan

Binnenkort ontvangt u een bericht van de hogeschool waar u uw diploma Master Physician Assistant hebt behaald. Uw hogeschool vraagt u in dit bericht om een korte digitale enquête in te vullen. Het invullen duurt circa 5 minuten.

Waar gaat de enquête over?
De vragen gaan over uw werk als Physician Assistant, nu of in het verleden.

Wie worden benaderd?
Voor het onderzoek worden alumni van de opleidingen tot Physician Assistant en Verpleegkundig Specialist benaderd. Ook alumni die nog niet, of niet meer, werkzaam zijn als Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist worden met nadruk gevraagd om de enquête in te vullen. Uw respons is belangrijk voor ons!

Wat gebeurt er met de resultaten?
De resultaten worden gebruikt om het ministerie van VWS te informeren over de ontwikkeling van de beroepsgroepen Physician Assistant en Verpleegkundig Specialist en om inzicht te bieden in de benodigde opleidingscapaciteit van diverse medische (vervolg)opleidingen. Het Capaciteitsorgaan is opdrachtgever van het onderzoek.

Ik heb geen uitnodiging ontvangen, hoe kan ik de enquête nu invullen?
Als u eind januari nog geen uitnodiging hebt ontvangen, kunt u een bericht sturen aan onderzoek@kiwa.nl om alsnog een link naar de enquête te ontvangen.

What’s in it for me?
Iedere 100e respondent ontvangt een dinerbon t.w.v. €75,-. Daarnaast komen de onderzoeksresultaten beschikbaar op www.capaciteitsorgaan.nl/publicaties.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

  • Vertegenwoordiging van de PA

  • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

  • Korting op het Jaarcongres PA Invest

  • .. En nog meer