Website is vernieuwd: uitbreiding thema’s en faciliteiten

Afbeelding voor Website is vernieuwd: uitbreiding thema’s en faciliteiten

Wij hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze website. Deze is uitgebreid met themadossiers, zoals taakherschikking, onderzoek, arbeidszaken en de lijst met meest gestelde vragen.

In het dossier taakherschikking zijn nu alle consensusdocumenten met de wetenschappelijke verenigingen opgenomen. Ook staan alle onderzoeken waar PA’s onderdeel van uitmaken in het dossier onderzoek.

Op het besloten deel van de website is het onderdeel vakgroepen gewijzigd. Subspecialismen kunnen nu ook voorkomen in het besloten deel van de vakgroep. Leden met meerdere specialismen (maximaal 2) kunnen ook tot beide vakgroepen toegang krijgen. De mogelijkheid van forumdiscussie is eveneens toegevoegd, zodat u makkelijker met elkaar vragen en andere onderwerpen kunt uitwisselen. Heeft u nog tips of suggesties, laat het ons weten via secretariaat@napa.nl

Reacties

 1. Beppy Caanen 8 aug

  Fijn dat er nu een vakgroep klinische genetica aangemaakt is. Kan ik aan deze vakgroep worden toegevoegd? Vriendelijke groeten, Beppy Caanen

  1. Milena Babovic - Dosljak 9 sep

   U kunt zelf inloggen en via Mijn profiel aangeven dat u binnen het specialisme klinische genetica hoort. Dat wordt vervolgens binnen 24 uur zichtbaar.

Word lid van NAPA

NAPA is dé beroepsvereniging van en voor alle (aankomende) physician assistants in Nederland.

 • Vertegenwoordiging van de PA

 • Delen van kennis en ervaring met vakgenoten

 • Korting op het Jaarcongres PA Invest

 • .. En nog meer